Bloggen

Börja med simmning

Simning övningar kan vara ett bra sätt att förbättra styrkan i din kärna. Eftersom detta område av din kropp är viktigt, bör du göra det regelbundet. Bara gör detta en övning kan avsevärt förbättra din förmåga att utföra andra övningar i din träning. Dessutom kommer du att bli bättre på dessa andra övningar, och det är ett bra sätt att få en bra träning på en dag.

I den här artikeln ska jag diskutera några av de simövningar som jag personligen har använt för att hjälpa mig med mina magmuskler. Dessa är simning pass som är bra eftersom de ökar din styrka i en mängd olika områden.

Dessa simning övningar är utformade för att arbeta musklerna i buken och ryggen. En av de mest populära övningar som jag gillar att göra är cykel kick. Jag tycker att denna övning användbar eftersom den fokuserar på magmuskler och även tar upp nedre delen av ryggen.

Denna övning är inte för någon som försöker gå ner i vikt. Syftet med denna övning är att stärka kärnan och förbättra kvaliteten på din rörelse. Detta görs genom att använda mycket lätta vikter och arbeta din magmuskler på samma gång.

Träna bålen

En annan övning är plankövningen. Den fokuserar bålen och magmusklerna. Det bästa sättet att lära sig att göra denna övning är att titta på någon som är bra på det och att imitera rörelserna.

För dem som fortfarande funderar på att göra armhävningar, bör du fokusera på att komma in i rätt position först innan du börjar göra övningen. Du vill inte lägga stress till din kropp och göra dig mer benägna att skada dig själv under övningarna.

Simning där övningar kan vara ett bra sätt att förbättra din mage och bål. Att göra dem kan stärka musklerna runt buken och det kommer också att hjälpa dig med dina andra kroppsdelar också. Kom ihåg att använda en spanare och att fortsätta göra övningarna tills du är helt återställd.

För vidare information om träning, se denna sida.